Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Bekijk alle tuinbewatering Bekijk alle Drukspuiten Alle vijverartikelen

 

Hozelock webwinkel en BM winkels

Als ik niet thuis ben, geen probleem...

Er ontstaan geen grote problemen indien u een keer niet thuis bent. De transportdienst zal meerde keren proberen uw bestelling af te leveren. Als u niet thuis bent doet de bezorger een briefje in uw brievenbus. Op dit briefje staat de huidige situatie. Het kan zijn dat de bezorger het pakket bij de buren aanbiedt, bij deze situatie zal er ook een briefje in uw brievenbus gedaan worden.

 

Om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het fijn als u de datum kunt opgeven wanneer het geleverd kan worden, of een alternatief afleveradres.

Nieuw! Plan zelf uw aflevermoment!

Wij bieden u via DPD de mogelijkheid om de dag van levering te veranderen. We informeren u per sms of e-mail op welke dag uw pakket geleverd wordt. Wanneer u die dag niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, heeft u de mogelijkheid om de bezorgdatum tot 6 werkdagen uit te stellen.

 

Op de bezorgdag wordt u per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden.

 

Uw voordelen op een rij:

  1. Bezorging uitstellen tot 6 werkdagen
  2. We bezorgen wanneer het u uitkomt
  3. Binnen een tijdvak van 1-3 uur op de geselecteerde bezorgdag

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.