Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Auto Reel 20 meter

Auto Reel 20 meter

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk: Hozelock
Type: Autoreel 20 Meter
Soort: Slangoprolsysteem / Slanghaspel
Garantie:
5 jaar
Specificaties :
Meegeleverde slang lengte: 20 meter
Meegeleverde toevoerslang lengte: 2 meter
Meegeleverde slang diameter: 12.5 mm
Materiaal haspel:
Kunststof
Afmetingen haspel L x B x H :
50 x 29 x 46 cm
Kleur haspel:
Groen
Het onderstaande krijgt u allemaal geleverd :
1 x Automatische slanghaspel 20 meter
 
1 x 20 meter knikvrije Maxi Pro-slang  
1 x 2 meter toevoerslang (deze kunt u met elke willekeurige 12,5mm slang verlengen)
 
1 x Tuinspuit verstelbaar van straal tot nevel  
1 x Alle noodzakelijke aansluitingen (3/4" en 1/2" kraanaansluiting, slangstuk en slangkoppelstuk met waterstop)  
1 x Wandbeugel
 
1 x Muurbevestigingsonderdelen  
1 x Handleiding met montage instructies  
Omschrijving :

Muurhaspel met automatisch  "slow rewind" oprolmechanisme uitgerust met 20 meter (Ø 12,5 mm) slang en 2 meter aanvoerslang voor de verbinding met de kraan en een mogelijkheid om uw aanvoerslang na gebruik weer netjes en drupvrij op te bergen in de geïntegreerde opbergruimte  op het apparaat. Geleverd inclusief wandsteun, bevestigingsmateriaal, alle benodigde aansluitstukken en een verstelbare tuinspuit. Voor meer comfort tijdens gebruik is de haspel 180° draaibaar op de Easy fit wandsteun en kan na gebruik plat tegen de muur worden gedraaid om ruimte te besparen. Om altijd alle benodigde accessoires bij de hand te hebben zijn in de NIEUWE muurhanger van de Auto Reel speciale opbergruimtes en opbergpunten gecreëerd voor zowel koppelstukken als sproeigereedschap, zoals een spuitpistool of sproeier. De Auto Reel wordt standaard geleverd met de NIEUWE generatie soft touch slangstukken en een verstelbare tuinspuit. Eenvoudig aan te sluiten, eenvoudig in elkaar te klikken en makkelijk op te bergen. Omdat gebruiksgemak altijd voorop staat bij Hozelock kan deze Auto Reel nog eenvoudiger op de muurhanger worden bevestigd en weer worden verwijderd. Dankzij de beveiligingsmogelijkheid op de muurhanger is het apparaat extra beschermd tegen ongewenst verwijderen. Het slanggeleidingssysteem zorgt ervoor dat de slang altijd moeiteloos, netjes en geluidloos wordt opgerold. Om ongewenst oprollen tijdens gebruik te voorkomen is deze slanghaspel uitgerust met een kinderslot/ vergrendeling. Hozelock Autoreels zijn verkrijgbaar met 10 /20 /25/ 30 of 40 meter slang. Op alle slangopbergsytemen van Hozelock geldt een garantietermijn van 5 jaar.

 

Auto Reel 20 meter

Korting : 5%
Levertijd : 1 werkdag
€ 103,55 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.