Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Drukspuit 7 liter PURE (azijn bestendig)

Drukspuit 7 liter PURE (azijn bestendig)

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk : Hozelock
Type : Drukspuit PURE 7
Soort : Azijn en overige drukspuit
Specificaties :
Inhoud 7 Liter
Aantal spuitkoppen 2 stuks (straal - nevel kop, haakse straal kop)
Omschrijving :

Deze drukspuit Pure 7 liter van Hozelock kunt u gebruiken om uw planten te besproeien met water, maar het is ook mogelijk om met deze spuit insecticiden, pesticiden, schimmelwerende en oplosbare middelen te spuiten in de tuin. Deze tank is bij uitstek geschikt voor wat zwaardere chemicaliën omdat deze tank van zwaarder en degelijker matriaal is gemaakt dan de andere drukspuiten. Deze tank is doorschijnend, hierdoor kunt u goed zien hoeveel vloeistof er in de drukspuit aanwezig is. De Hozelock drukspuit Pure 7 liter heeft een ergonomisch gevormd pomphandgreep waarmee u de tank eenvoudig op druk kunt brengen. Tevens uniek dat deze voor schoonmaakazijn te gebruiken is, normale drukspuiten kunnen hier niet tegen.

 

  1. Speciale pakkingen welke 4x meer weerstand hebben tegen chemicaliën en slijtvaster zijn als normale pakkingen.
  2. Een dikkere TUV gekeurde tank voor een langere levensduur en 4x meer weerstand tegen chemicaliën als andere drukspuiten.
  3. Innovatieve "Last Drop" technologie om er zeker van te zijn dat er geen chemicaliën in de spuit achterblijven
  4. U kunt hier schoonmaakazijn mee spuiten

Drukspuit 7 liter PURE (azijn bestendig)

Levertijd : 1 werkdag
€ 49,95 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.