Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Hozelock onderdelen | Tuinbewatering, Drukspuiten, Vijvertechniek

 

Bent u opzoek naar een onderdeel van een Hozelock product. In de onderstaande categorieën bieden wij alle onderdelen aan die vanaf Hozelock verkrijgbaar zijn. Op het elektrische gedeelte van het vijvertechniek apparaat zit een grijze sticker. Daar staat de informatie op van het product dat u heeft. Het is belangrijk dat u het typenummer en product naam weet. Aan de hand van het artikelnummer en naam kunt u gemakkelijk het onderdeel vinden. Voor de slanghaspels kunt u kijken tussen ons assortiment slanghaspels. U kunt dan dezelfde haspel opzoeken als u zelf heeft. Als u dezelfde heeft gevonden en de naam gezien heeft, kunt u in de onderdelen lijst zoeken naar het onderdeel dat geschikt is voor uw slanghaspel. Kunt u het niet vinden? Bel dan gerust met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste producten.

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.