Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Jet pump Besproeiingspomp 3500 L / Automatic

Jet pump Besproeiingspomp 3500 L / Automatic
Gegevens :
Merk : Hozelock
Type : Waterpomp
Soort : Besproeiingspomp 3500L
Omschrijving :

De Jet Pump 3.500 l Automatic is een beregeningspomp of irrigatiepomp en is geschikt voor het bewateren van tuin, gazon, bouwplaatsen etc. waarbij het water wordt aangezogen vanuit een verderop of dieper gelegen watervoorraad. De motor van de Jet Pump is krachtig en stil en voor extra duurzaamheid uitgerust met roestvrij stalen pomphuis en keramische afdichtringen en kan twee bewateringspunten aansturen. De pomp is uitgerust met een geïntegreerd voorfilter en wordt geleverd met een 7 meter aanzuiggarnituur voorzien van terugslagklep en filterkorf.  De Jet 3500 Automatic is uitgerust met Led indicator verlichting  en zowel een geïntegreerde druksensor, waardoor de pomp automatisch uitschakelt bij  onvoldoende waterdruk zoals bijvoorbeeld bij het loslaten van de trigger van een spuitpistool), als een Thermische sensor die ervoor zorgt dat de pomp automatisch uitschakelt indien de watertemperatuur boven +60 C komt en weer start op het moment dat de temperatuur is gedaald is tot onder 45 C (indirecte droogloop beveiliging). Alle beregeningspompen in deze serie zijn direct klaar voor gebruik dankzij de unieke Hozelock Ø12/Ø15/Ø19/Ø25 mm snelkoppeling, en de meertraps slangaansluiting voor grorere slangdiameters van Ø25/Ø32 mm, waarmee de slang zonder gereedschap kan worden aangesloten. De grote vulopening  boven op het apparaat zorgt er bovendien voor dat de pomp voor het gebruik eenvoudig kan worden afgevuld. Het legen van de pomp, bijvoorbeeld bij vorst,  kan eenvoudig met behulp van de aparte afvoerdop Technische gegevens: Vermogen 800 W, Doorstroming per uur 3.500 l/u, Werkdruk 4 Bar, maximale aanzuigdiepte 7 meter, maximale opvoerhoogte 42 meter.

Jet pump Besproeiingspomp 3500 L / Automatic

Levertijd : Max. 3 werkdagen
€ 199,00 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.