Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Euro Cart Metal slangenwagen + 30m slang

Euro Cart Metal slangenwagen + 30m slang

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk: Hozelock
Type: Slangenwagen 30 meter pro
Soort: Slangoprolsysteem / slanghaspel compleet
Garantie:
2 jaar
Specificaties :
Geschikt voor:
90 meter 12.5 mm slang
Meegeleverde slang lengte: 30 meter
Meegeleverde slang diameter:
12.5mm
Inclusief :
30 meter Flexi Flexi pro tuinslang (12.5 mm)
 
Tuinspuit verstelbaar van straal tot nevel
 
Aansluitstukken voor de bewatering
 
1 x kraanaansluiting geschikt voor 3/4 en 1/2
 
Omschrijving :

Deze Pro kwaliteit slangenwagen is geschikt voor de wekelijkse tuinierder. Hij is geproduceerd van dikkere materialen waardoor zijn kwaliteit hoger is dan een gemiddelde slangwagen. Het slimme systeem van deze slangwagen zit hem vooral in de stabiliteit. De trommel van deze slangenwagen is ook van staal, hierdoor is de slangenwagen zeer robuust en tegen vallen en stoten berschermt. Hij is voorzien van grote wielen waardoor hij comfortabel rijdt en niet snel omvalt. Op het moment dat u de slangwagen op de werkplek neerzet staat hij meteen op poten. Hiermee voorkomt deze slangwagen het mee rijden tijdens het uittrekken van de slang. De slangenwagen is voorzien van een hoge handgreep waardoor u een prettige houding heeft tijdens het verplaatsen van de slangwagen. De handgreep is voorzien van een softgrip oppervlakte voor optimaal comfort. Met de kleine brede trommel en de grote zwengel kunt u in een razendtempo de slang oprollen. Deze slangenwagen is uitgerust met de beste slang uit ons assortiment, de FlexiPro slang, deze slang is bestand tegen extreme omstandigheden en dagelijks gebruik.

 

Euro Cart Metal slangenwagen + 30m slang

Levertijd : Max. 3 werkdagen
€ 109,50 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.