Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Euro Cart Metal slangenwagen

Euro Cart Metal slangenwagen

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk: Hozelock
Type: Slangenwagen voor max. 90 meter slang
Soort: Slangoprolsysteem / slanghaspel
Garantie:
2 jaar
Specificaties :
Geschikt voor:
90 meter 12.5 mm slang
Meegeleverde slang lengte: niet meegeleverd
Meegeleverde slang diameter:
12.5mm
Inclusief :
2 x kraanaansluiting geschikt voor 1/2
 
Omschrijving :

Deze Pro kwaliteit slangenwagen is geschikt voor de wekelijkse tuinierder. Hij is geproduceerd van dikkere materialen waardoor zijn kwaliteit hoger is dan een gemiddelde slangwagen. Het slimme systeem van deze slangwagen zit hem vooral in de stabiliteit. De trommel van deze slangenwagen is ook van staal, hierdoor is de slangenwagen zeer robuust en tegen vallen en stoten berschermt. Hij is voorzien van grote wielen waardoor hij comfortabel rijdt en niet snel omvalt. Op het moment dat u de slangwagen op de werkplek neerzet staat hij meteen op poten. Hiermee voorkomt deze slangwagen het mee rijden tijdens het uittrekken van de slang. De slangenwagen is voorzien van een hoge handgreep waardoor u een prettige houding heeft tijdens het verplaatsen van de slangwagen. De handgreep is voorzien van een softgrip oppervlakte voor optimaal comfort. Met de kleine brede trommel en de grote zwengel kunt u in een razendtempo de slang oprollen. De slang word niet meegeleverd bij deze slangenwagen.

 

Euro Cart Metal slangenwagen

Levertijd : Morgen in huis
€ 75,00 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.