Op werkdagen voor 14:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en garantie

Wandslanghouder Premium +20m slang

Wandslanghouder Premium +20m slang

Bijbehorende producten & alternatieven:

Gegevens :
Merk : Hozelock
Type : Slanghouder 50 meter
Soort : Slanghouder / Slanghanger
Garantie:
5 jaar
Specificaties :
Lengte slang 50 meter
Diameter slang 12.5 mm
Beschrijving :

Deze complete startset  bestaat uit; een wandslanghouder, 20 m Select slang, een standaard slangstuk, een slangstuk met waterstop, een universeel kraanstuk, een verstelbare tuinspuit en alle benodigde bevestigingsmaterialen zoals schroeven en pluggen. De robuuste, duurzame wandslanghouder van Hozelock heeft een capaciteit voor tot wel 50 meter Ø 12.5 mm of 30 m Ø 19 mm slang en is zeer makkelijk toegankelijk. Dankzij de drupvrije parkeerpunten voor een spuitpistool, sproeier of koppelstukken en het extra opberg vak aan de voorkant, wordt niet alleen uw slang keurig opgeborgen, maar ook al uw sproeigereedschap. Deze compacte slanghanger is de ideale oplossing voor alle tuinbezitters die hun slang tot nu toe simpelweg op de grond in de tuin lieten liggen. Bovendien kan zo beschadiging van de slang, koppelstukken of sproeigereedschap worden voorkomen. De bijgeleverde  tuinslang is soepel en slijtvast  is vrij van schadelijke weekmakers (Phtalate) en zware metalen en is geschikt voor universeel, dagelijks gebruik. Hozelock Select slang bestaat uit 4 lagen met een gevlochten versterking en een unieke, door Tricoflex ontwikkelde, extra gladde binnenlaag waarmee drukverlies of verminderde doorstroming over grotere afstand wordt voorkomen. De slang heeft een lengte van 20 meter (Ø12,5 mm) en wordt compleet geleverd  inclusief alle aansluitstukken en een verstelbare tuinspuit. Op alle slangopbergsytemen van Hozelock geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Wandslanghouder Premium +20m slang

Korting : 5%
Levertijd : Max. 3 werkdagen
€ 28,45 incl. 21% btw
Aantal:

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Hozelockwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.